Baru Sebulan Rujuk, Zarina Anjoulie Bercerai Kali Kedua

0

Siapa tak nafi kalau kuasa netizen Malaysia kini sudah ke tahap yang sangat cekap dan cepat dalam mencari segala informasi-informasi terkini dalam kalangan artis tanahair mahupun ahli politik.

Menjadi viral di sosial media sekarang ini apabila ramai netizen berkongsi satu tangkap layar yang dimuatnaik oleh Zarina Anjoulie atau lebih mesra disapa Anju telah pun mengumumkan bahawasanya dia sudah bercerai buat kedua kalinya setelah baru sebulan rujuk.

Apa yang berlaku sebenarnya? Soalan ini pasti terjawab di tangan netizen Malaysia suatu hari nanti. Pertanyaan slaah seorang dari follower Anju telah bertanya secara langsung dan dijawab sendiri oleh Anju melalui di Insta Story milik Anju sendiri.

Ramai tanya betul ke Anju dan Yas dah cerai? “Yes betul kami dah cerai terima kasih.”

Berita itu nyata mengejutkan ramai apabila pasangan merpati dua sejoli itu dilihat mesra sahaja selepas membuat keputusan untuk rujuk kembali baru-baru ini. Terdahulu, Zarina dan Eilyas memutuskan untuk berpisah selepas 8 bulan berkahwin namun kemudiannya mereka memilih untuk rujuk semula pada Mac lalu.

Kredit gambar : Instagram

Leave A Reply

Your email address will not be published.