Pengeluaran Khas KWSP 2.0 Kali Terakhir

0

Pengeluaran Khas KWSP 2.0 One Off. Melihat kepada suasana ekonomi dan juga inflasi yang sedang dialami oleh kebanyakkan negara di dunia, masih ada di antara kita bersetuju bagi pengeluaran tersebut diteruskan buat kali terakhir.

Rata-rata individu yang menyokong cadangan ini berkata ianya rentetan daripada kenaikan mendadak harga barang seperti minyak masak dan makanan mentah lainnya seperti ayam dan ikan.

Sebuah petisyen diwujudkan bagi tujuan ini. Berikutan permintaan ramai dari netizen, satu usaha telah dilakukan oleh pihak NGO terbabit bagi mengumpul tandatangan tanda persetujuan
dalam sebuah petisyen yang dibuat khas bagi tujuan pengeluaran khas KWSP 2.0 tersebut.

pengeluaran khas kwsp 2.0

Baca juga : Tarikh Pembayaran BKM Fasa 3 

Setakat 16 julai 2022, seramai 70,000 orang telah menandatangani petisyen tersebut. Bagi mereka yang setuju untuk menggesa kerajaan membernarkan pengeluaran  ini. Anda boleh turut bersama menandatangangi petisyen ini melalui link telegram yang disediakan seperti dibawah.

Join Telegram Mediaklik untuk dapatkan pelbagai lagi berita menarik disini!

Diharapkan artikel ini bermanfaat untuk anda dan semoga pengeluaran kali terakhir ini diluluskan bagi membantu menampung sedikit sebanyak kos hidup yang semakin mencabar sejak akhir-akhir ini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.