Sedih akaun TikTok kena report dan di banned, remaja viral paksa netizen tidur buat akaun baharu

0

Pernah menjadi viral di media sosial seorang remaja lelaki bernama Hafiy yang megajak followersnya untuk tidur dengan cara yang manja.

Rata-rata video yang dikongsikan yang awalnya hanya sekdar hiburan mendapat kecaman di laman Facebook. Rata-rata kurang senang dan rasa meluat dengan aksi manja lelaki berkenaan.

Terbaru lelaki bernama Hafiy tersebut merasa sedih apabila mendapati akaun TikTok miliknya mengalami pengurangan followers dalam masa yang singkat. Lelaki itu mendakwa ramai yang membuat report dan dikatakan Hafiy telah melanggar garis penduan aplikasi tersebut.

Lantas lelaki tersebut membuat akaun baharu dan memuat naik satu video meminta supaya mengikut akaun terbarunya itu serta berharap boleh mencapai 1 juta followers selepas ini.

Perkongsian lelaki itu tetap mendpaat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut terkejut apabila akaun TikTok miliknya sudah di banned.

Rata-rata pengikutnya di akaun baharu mempersoalkan mengapa perlu di report sedangkan kandungan video yang viral berkenaan tiada perkara yang tidak baik sekaligus ada yang menyangka bahawa terdapat individu yang kurang senang dengan akaun Hafiy yang mempunyai jumlah followers yang ramai.

@hafiyemok_
#shouldbeme THANKS UNTUK 500k tiktok mungkin rezeki acc niy 1M #fyp #hafiyyemok

♬ original sound – :> – ruangsendu

Leave A Reply

Your email address will not be published.